Home Presa de balotat john deer Presa de balotat John Deere
Presa de balotat John Deere PDF Imprimare Email
Presa de balotat john deer
Scris de adrian86   
Vineri, 11 Martie 2011 14:35
Proiectate pentru fermieri si antreprenori care sunt in cautarea pentru baloturi de densitate mai mare si versatilitate sporita, gama de prese de balotat John Deere a fost complet actualizata si renumerotata pentru sezonul 2010. Exista acum opt modele de baza de prese de balotat John Deere, cu o gama de pick-up si sisteme de alimentare, cu extra optiuni si caracteristici noi.

Noua linie de modele de prese de balotat John Deere include balotierele cu camera fixa 623 si 644, balotierele cu camara variabila 842, 852, 862, 854 si 864 si balotiera cu sistem de ambalare 744, care se bazeaza pe modelul 644cu camera fixa.

Ambele modele de prese de balotat John Deere 623 sunt disponibile in versiuni fie specializate pe un anumit tip de recolta sau specializate pe mai multe culturi. Optiunea multicultura este potrivita pentru cei care doresc sa baloteze siloz si fan, cu o presa de balotat John Deere cu camera fixa, dar doresc, de asemenea, si performanta in balotarea paielor. Partea frontala a camerei balot de pe acest model hibrid pastreaza sapte role robuste, dar usa din spate inlocuieste celelalte role transportoare, care asigura imbunatatirea rotatiei de balotat cu materiale lucioase, cum sunt paiele.

Presele de balotat John Deere 854 si 864 cu camera variabila produc baloturi mai mari cu pana la 15 la suta ajungand la un diametru de 1.55m sau 1,8 m, pentru toate culturile de lapaie pana la siloz, cu ajutorul cilindrilor de intindere cu duametru mai mare si brate de tensiune reproiectate.

Aceste noi modele de prese de balotat John Deere includ panouri laterale armate, iar versiunile Premium sunt echipate cu o serie de alte caracteristici standard, inclusiv compresorul pick-up cu role, lubrifierea lantului automata, un melc de curatare si sistemul de legare CoverEdge. Prin aceste tipuri de prese de balotat, John Deere isi consolideaza pozitia pe paiata de lider in productia de utilaje agricole.
 

Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com